Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ελάχιστα επεξεργασμένου μαρουλιού, ποικιλία Romana

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Καπετάνιος, Νικόλαος el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:01:47Z
dc.date.available 2015-11-25T03:15:32Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14396
dc.title Η επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ελάχιστα επεξεργασμένου μαρουλιού, ποικιλία Romana el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Μαρούλια el
heal.keyword Επεξεργασία el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2010-01-01 el
heal.abstract Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας και της συσκευασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά «ελάχιστα επεξεργασμένου» μαρουλιού τύπου Romana. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πλαστικές συσκευασίες που χρησιμοποιήθηκαν μείωσαν αισθητά την απώλεια βάρους και διατήρησαν το χρώμα και την υφή. Το αέριο μίγμα 10% 02-5% CO2 διατήρησε και στις δύο μελετηθείσες θερμοκρασίες (0°C, 5°C) την ποιότητα του προϊόντος, παρουσιάζοντας τα μικρότερα ποσοστά καστανώσεων. Από τις δύο θερμοκρασίες αυτή των 0°C κρίθηκε πιο αποτελεσματική στη διατήρηση της ποιότητας. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 45 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές