dc.contributor.author | Ξανθοπούλου, Ερασμία | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:02:13Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:15:53Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14445 | |
dc.title | Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Τρόφιμα | el |
heal.keyword | Πρόσθετα τροφίμων | el |
heal.keyword | Συντηρητικά | el |
heal.keyword | Κρέας | el |
heal.keyword | Προϊόντα κρέατος | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2011-01-01 | el |
heal.abstract | Ο σκοπός της εργασίας αυτής είναι να κατανοήσουμε το ρόλο της παρουσίας των φωσφορικών, χρωστικών και νιτρωδών στο κρέας και τα προϊόντα του. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ουσίες αυτές, παρά τη σπουδαιότητά τους, δεν είναι εντελώς ακίνδυνες για την υγεία του ανθρώπου, γι’ αυτό άλλωστε και τις μελετάμε. Πριν όμως από αυτό θα αναρωτηθούμε τι είναι γενικά τα πρόσθετα των τροφίμων, ποια η φύση τους, κάτω από ποιές συνθήκες πρέπει να τα χρησιμοποιούμε καθώς και η επικινδυνότητά τους ως προς την υγεία του ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα όμως θα ασχοληθούμε με τις μεθόδους προσδιορισμού των φωσφορικών, χρωστικών και νιτρωδών στο κρέας και τα προϊόντα του, έτσι όπως έχουν μελετηθεί και διαμορφωθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους. | el |
heal.advisorName | Φαρμάκης, Λάμπρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 48 | * |