Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ξανθοπούλου, Ερασμία el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:02:13Z
dc.date.available 2015-11-25T03:15:53Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14445
dc.title Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Τρόφιμα el
heal.keyword Πρόσθετα τροφίμων el
heal.keyword Συντηρητικά el
heal.keyword Κρέας el
heal.keyword Προϊόντα κρέατος el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2011-01-01 el
heal.abstract Ο σκοπός της εργασίας αυτής είναι να κατανοήσουμε το ρόλο της παρουσίας των φωσφορικών, χρωστικών και νιτρωδών στο κρέας και τα προϊόντα του. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ουσίες αυτές, παρά τη σπουδαιότητά τους, δεν είναι εντελώς ακίνδυνες για την υγεία του ανθρώπου, γι’ αυτό άλλωστε και τις μελετάμε. Πριν όμως από αυτό θα αναρωτηθούμε τι είναι γενικά τα πρόσθετα των τροφίμων, ποια η φύση τους, κάτω από ποιές συνθήκες πρέπει να τα χρησιμοποιούμε καθώς και η επικινδυνότητά τους ως προς την υγεία του ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα όμως θα ασχοληθούμε με τις μεθόδους προσδιορισμού των φωσφορικών, χρωστικών και νιτρωδών στο κρέας και τα προϊόντα του, έτσι όπως έχουν μελετηθεί και διαμορφωθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους. el
heal.advisorName Φαρμάκης, Λάμπρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 48 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές