Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση της αύξησης και της ανάπτυξης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς τύπου «κέρατο»

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Δεκαισάρη, Κωνσταντίνα el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:06:05Z
dc.date.available 2015-11-25T03:16:12Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14492
dc.title Επίδραση της αύξησης και της ανάπτυξης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς τύπου «κέρατο» el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Πιπεριές el
heal.keyword Καλλιεργητικές τεχνικές el
heal.keyword Ποικιλίες el
heal.keyword Ποιοτικός έλεγχος el
heal.keyword Εμπορία el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2009-01-01 el
heal.abstract el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 44 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές