dc.contributor.author | Σουβλέρης, Μιλτιάδης | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:06:06Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:16:12Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14493 | |
dc.title | Εφαρμογή συστήματος HACCP (ISO 22000: 2005) σε συσκευαστήριο πατάτας της Ε.Α.Σ.Ν. Δράμας | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Πατάτες | el |
heal.keyword | Ποικιλίες | el |
heal.keyword | Πρότυπα ποιότητας | el |
heal.keyword | Έλεγχος ποιότητας | el |
heal.keyword | Ασφάλεια τροφίμων | el |
heal.keyword | Δράμα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2009-01-01 | el |
heal.abstract | el | |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 65 | * |