Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας με επιλεγμένο προϊόν τα αποφλοιωμένα τοματάκια

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κουρτίδης, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:06:06Z
dc.date.available 2015-11-25T03:16:13Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14494
dc.title Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας με επιλεγμένο προϊόν τα αποφλοιωμένα τοματάκια el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Ασφάλεια τροφίμων el
heal.keyword Επεξεργασία τροφίμων el
heal.keyword Πρότυπα ποιότητας el
heal.keyword Προϊόντα σε κονσέρβα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2010-03-01 el
heal.abstract el
heal.advisorName Τσορώνης, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 141 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές