Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων (εφαρμογή συστήματος HACCP) σε βιομηχανία αλλαντικών στην περιοχή της Αθήνας

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Γκλιάτη, Ευθαλία el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:06:11Z
dc.date.available 2015-11-25T03:16:15Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14503
dc.title Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων (εφαρμογή συστήματος HACCP) σε βιομηχανία αλλαντικών στην περιοχή της Αθήνας el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Τρόφιμα el
heal.keyword Ασφάλεια του προϊόντος el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2010-01-01 el
heal.abstract el
heal.advisorName Τσορώνης, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 77 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές