dc.contributor.author |
Νικηφορίδης, Στέργιος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:06:13Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:16:15Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14505 |
|
dc.title |
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι) |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.keyword |
Διασφάλιση ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Διαχείριση ολικής ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Πρότυπα ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Αγροτικά προϊόντα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2010-05-01 |
el |
heal.abstract |
Σκοπός σε αυτήν την εργασία είναι η καταγραφή του τρόπου με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί και διασφαλίζει την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων που πωλεί και πως μπορεί εκείνη να επηρεαστεί από αυτές τις αρχές και μεθόδους. Τι σημαίνουν δηλαδή η έννοια της διασφάλισης ποιότητας και ποιες οι αρχές που την διέπουν καθώς και ποια τα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που προσφέρονται στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
87 |
* |