dc.contributor.author |
Βεριβάκης, Χρήστος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:06:22Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:16:19Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14514 |
|
dc.title |
Διαδικασία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του λικέρ ροδάκινου (επιχείρηση Κωστέας) |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Λικέρ |
el |
heal.keyword |
Αλκοολούχα ποτά |
el |
heal.keyword |
Παραγωγή |
el |
heal.keyword |
Ποτοποιία |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-01-01 |
el |
heal.abstract |
Η προσέγγιση της ασφάλειας με τη φιλοσοφία της νέας Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί υγιεινής επιβάλλει μια ουσιαστικά επαναξιολόγηση ολόκληρης της διεργασίας παραγωγής λικέρ. Στην παρούσα εργασία αναφέρεται η διαδικασία παραγωγής λικέρ, μια απλή περιγραφή των σταδίων που σχετίζονται με την παραγωγή του προϊόντος. Μέσο αυτού μπορούν να εντοπισθούν τα κρίσιμα σημεία ελέγχου που θα πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν κατά την παραγωγή για την αντιμετώπιση κινδύνων που μπορεί να οφείλονται είτε σε χημικές επιμολύνσεις είτε σε μικροβιολογικούς κινδύνους. Επιπλέον, μπορούν να ληφθούν προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εμφάνισης των πιθανών κινδύνων. Γίνεται διάκριση των αλκοολούχων ποτών καθώς και ανάλυση των πρώτων υλών και χαρακτηριστικών των δημοφιλέστερων λικέρ. Τέλος, γίνεται περιγραφή και αναφορά των παραγόμενών προϊόντων της ποτοποιίας, καθώς και καταγραφή των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων ως προς την λειτουργικότητα και το βαθμό ασφαλείας των προϊόντων της ποτοποιίας Παναγιώτης Αθ. Κωστέας. |
el |
heal.advisorName |
Κουτρουμπής, Φώτιος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
68 |
* |