dc.contributor.author | Τσουπάκης, Ανδρέας | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:07:26Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:16:50Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14607 | |
dc.title | Μέθοδοι κατάψυξης και τυποποίησης χοιρινού και βοδινού κρέατος | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Τυποποίηση | el |
heal.keyword | Κρέας | el |
heal.keyword | Μέθοδοι | el |
heal.keyword | Συσκευασία | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2012-01-01 | el |
heal.abstract | Η κατάψυξη ως μέθοδος συντήρησης συνίσταται στην απομάκρυνση θερμότητας από τα προϊόντα με αποτέλεσμα τη μείωση της θερμοκρασίας τους και στη συνέχεια τη διατήρηση τους σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από το σημείο πήξης, γεγονός που επιφέρει τη μετατροπή του | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 70 | * |