dc.contributor.author |
Κορίνθιος, Ιωάννης |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:07:27Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:16:52Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14609 |
|
dc.title |
Πρώτες ύλες, πρόσθετες ύλες, βασικά στάδια και ελαττώματα αρτοποίησης |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Άρτος |
el |
heal.keyword |
Αλεύρι |
el |
heal.keyword |
Έλαια |
el |
heal.keyword |
Λίπη |
el |
heal.keyword |
Συστατικά |
el |
heal.keyword |
Ένζυμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2012-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην παρακάτω πτυχιακή εργασίας με θέμα πρώτες ύλες, πρόσθετες ύλες, βασικά στάδια και τεχνικες αρτοποίησης θα αναφερθούμε σε ολες τις παραμέτρους που χρειάζονται για να υπάρξει η σωστή παράγωγη του άρτου. Για την συγγραφή της εργασίας άντλησα πληροφορίες από την εταιρεία ELBISCO, Βιομηχανία παραγωγής αρτοσκευασμάτων στο Πικέρμι Αττικής, κάνοντας την εξάμηνη πρακτική μου εξάσκηση στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου.Στο διάστημα που εργάστηκα, είχα την ευκαιρία και τον χρόνο, συνδυάζοντας την πρακτική μου εξάσκηση και την θεωρητική μου κατάρτιση να συγγράψω την παρακάτω πτυχιακή μελέτη που έχει άμεση σχέση με τον εργασιακό μου χώρο.Στην αρτοβιομηχανία ELBISCO δούλεψα πάνω στις τεχνικες και τα στάδια της αρτοποίησης, στον ποιοτικό έλεγχο πρώτων και βοηθητικών υλών καθώς και στην ποιοτική ανάλυση των αλεύρων μέσο διαφόρων συσκευών ανάλυση αλεύρων όπου αναφέρονται αναλυτικά στην παρακάτω εργασία. |
el |
heal.advisorName |
Κάτσου, Πελαγία |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
74 |
* |