Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Ο καφές καλλιέργεια, επεξεργασία και η επίδρασή του στην οικονομία και στη διατροφή του ανθρώπου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Φραγκιαδάκης, Νικόλαος el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:07:28Z
dc.date.available 2015-11-25T03:16:52Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14612
dc.title Ο καφές καλλιέργεια, επεξεργασία και η επίδρασή του στην οικονομία και στη διατροφή του ανθρώπου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Καφές el
heal.keyword Επεξεργασία el
heal.keyword Υγεία el
heal.keyword Συγκομιδή el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Στην παρούσα εργασία γίνεται μια απόπειρα παρουσίασης του καφέ, όσον αφορά την εμφάνιση του καφέ και γεωγραφική εξάπλωσή του, τα χαρακτηριστικά του καφέ και τα είδη του, που προκύπτουν ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής και ετοιμασίας του καφέ, οι ποικιλίες του καφέ, που χρησιμοποιούνται, και βέβαια, η καλλιέργεια και επεξεργασία του καφέ. Στη συνέχεια, παρατίθενται διεθνείς οργανισμοί και ενώσεις για τον καφέ και κάποια οικονομικά στοιχεία για την Ελλάδα με βάση τον ICAP 2009. Τέλος, αναφέρονται οι επιδράσεις του καφέ και της καφεΐνης στην υγεία και συμπεριφορά του ανθρώπου βάσει ερευνών, που έχουν γίνει. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 84 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές