dc.contributor.author | Φραγκιαδάκης, Νικόλαος | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:07:28Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:16:52Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14612 | |
dc.title | Ο καφές καλλιέργεια, επεξεργασία και η επίδρασή του στην οικονομία και στη διατροφή του ανθρώπου | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Καφές | el |
heal.keyword | Επεξεργασία | el |
heal.keyword | Υγεία | el |
heal.keyword | Συγκομιδή | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-01-01 | el |
heal.abstract | Στην παρούσα εργασία γίνεται μια απόπειρα παρουσίασης του καφέ, όσον αφορά την εμφάνιση του καφέ και γεωγραφική εξάπλωσή του, τα χαρακτηριστικά του καφέ και τα είδη του, που προκύπτουν ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής και ετοιμασίας του καφέ, οι ποικιλίες του καφέ, που χρησιμοποιούνται, και βέβαια, η καλλιέργεια και επεξεργασία του καφέ. Στη συνέχεια, παρατίθενται διεθνείς οργανισμοί και ενώσεις για τον καφέ και κάποια οικονομικά στοιχεία για την Ελλάδα με βάση τον ICAP 2009. Τέλος, αναφέρονται οι επιδράσεις του καφέ και της καφεΐνης στην υγεία και συμπεριφορά του ανθρώπου βάσει ερευνών, που έχουν γίνει. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 84 | * |