Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Παπαδοπούλου, Κυριακή el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:07:29Z
dc.date.available 2015-11-25T03:16:54Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14615
dc.title Φυσικές γλυκαντικές ουσίες στα τρόφιμα el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Ζάχαρη el
heal.keyword Μέλι el
heal.keyword Φρουκτόζη el
heal.keyword Σάκχαρα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Οι φυσικές γλυκαντικές ουσίες είναι οργανικές ενώσεις που απαντώνται σε φυτικούς ή ζωικούς ιστούς και χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν γλυκιά γεύση στα τρόφιμα. Αν και πιο θερμιδογόνες, δεν έχουν περαιτέρω παρενέργειες στην υγεία των καταναλωτών όπως φαίνεται να έχουν οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Μια φυσική γλυκαντική ουσία ανταγωνιστική στις τεχνητές είναι η στεβιοσίδη, παράγωγο του φυτού στέβια. Η εργασία έχει χωριστεί σε 4 κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρονται οι γλυκαντικές ύλες όπου διαχωρίζονται σε φυσικές και τεχνητές. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρονται η παρασκευή και η παραλαβή των φυσικών γλυκαντικών ουσιών. Στο τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται η χρήση των γλυκαντικών ουσιών ως πρόσθετα στα τρόφιμα. Τέλος στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην επίδραση των γλυκαντικών υλών στην διατροφή και την υγεία (παχυσαρκία, διαβήτης κ.α.). el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 80 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές