dc.contributor.author |
Κουτίβα, Βασιλική |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:16:39Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:17:15Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14675 |
|
dc.title |
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Διασφάλιση ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Πρότυπα ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.keyword |
HACCP |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2013-01-01 |
el |
heal.abstract |
Η παρακάτω μελέτη έλαβε χώρα στα πλαίσια της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας της Βασιλικής Κουτίβα. Η εργασία ξεκινάει με την περιγραφή της ποιότητας και της διασφάλισης της. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο γιατί η Διασφάλιση Ποιότητας (ΔΠ) είναι σημαντική στον Τουρισμό γενικότερα και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Περιγράφεται σύντομα η επιχείρηση στην οποία έλαβε χώρα η μελέτη και προχωράει στην περιγραφή της μεθοδολογίας, η οποία είναι βασισμένη στις οδηγίες του ΕΦΕΤ. Προχωρώντας παρουσιάζεται η μελέτη ΗΑΟΠΡ η οποία δημιουργήθηκε για την επιχείρηση, και στην οποία (ραίνετε ότι τα κρισιμότερα σημεία εντοπίζονται στην αποθήκευση, επεξεργασία και στο σερβίρισμα των τροφίμων. Η εργασία τελειώνει με κάποια συμπεράσματα και τον επίλογο. |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
95 |
* |