Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κουτίβα, Βασιλική el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:16:39Z
dc.date.available 2015-11-25T03:17:15Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14675
dc.title Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Διασφάλιση ποιότητας el
heal.keyword Πρότυπα ποιότητας el
heal.keyword Ποιότητα el
heal.keyword HACCP el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Η παρακάτω μελέτη έλαβε χώρα στα πλαίσια της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας της Βασιλικής Κουτίβα. Η εργασία ξεκινάει με την περιγραφή της ποιότητας και της διασφάλισης της. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο γιατί η Διασφάλιση Ποιότητας (ΔΠ) είναι σημαντική στον Τουρισμό γενικότερα και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Περιγράφεται σύντομα η επιχείρηση στην οποία έλαβε χώρα η μελέτη και προχωράει στην περιγραφή της μεθοδολογίας, η οποία είναι βασισμένη στις οδηγίες του ΕΦΕΤ. Προχωρώντας παρουσιάζεται η μελέτη ΗΑΟΠΡ η οποία δημιουργήθηκε για την επιχείρηση, και στην οποία (ραίνετε ότι τα κρισιμότερα σημεία εντοπίζονται στην αποθήκευση, επεξεργασία και στο σερβίρισμα των τροφίμων. Η εργασία τελειώνει με κάποια συμπεράσματα και τον επίλογο. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 95 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές