dc.contributor.author | Πλευράκη, Σταματία | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:16:50Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:17:21Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14692 | |
dc.title | Εφαρμογή HACCP στην γραμμή παραγωγής πίτσας | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Ασφάλεια τροφίμων | el |
heal.keyword | Ποιότητα | el |
heal.keyword | HACCP | el |
heal.keyword | Επεξεργασία τροφίμων | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-01-01 | el |
heal.abstract | Η εργασία αυτή επικεντρώνεται στην ανάλυση επικινδυνότητας των ελάχιστα επεξεργασθέντων τροφίμων και ειδικότερα πίτσας. Περιγράφεται κάθε στάδιο και διαδικασία που ακολουθείται για την ενσωμάτωση του συστήματος ΗΑCCP στη γραμμή παραγωγής, από τη δημιουργία μέχρι την εφαρμογή του. Σκοπός της πτυχιακής εργασίας ήταν η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η ολοκλήρωση και η παρακολούθηση όλων των διαδικασιών που αφορούν το προϊόν (πίτσα) και την παραγωγική διαδικασία του συστήματος ΗΑCCP όσον αφορά τα ελάχιστα επεξεργασθέντα τρόφιμα ώστε να εντοπιστούν και να αναγνωριστούν οι πιθανοί κίνδυνοι (φυσικοί, χημικοί, μικροβιολογικοί) που μπορεί να καταστήσουν το προϊόν ακατάλληλο για κατανάλωση. | el |
heal.advisorName | n/a | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 85 | * |