Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Καλλιέργεια και μετασυλλεκτική διαχείριση σπαραγγιού

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Βαΐκου, Παρασκευή el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:16:51Z
dc.date.available 2015-11-25T03:17:21Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14695
dc.title Καλλιέργεια και μετασυλλεκτική διαχείριση σπαραγγιού el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Σπαράγγια el
heal.keyword Καλλιεργητική τεχνική el
heal.keyword Συντήρηση el
heal.keyword Ποιότητα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια για την διάδοση της καλλιέργειας του σπαραγγιού στην Ελλάδα δημιούργησε επιτακτικά την ανάγκη για σχετική επιστημονική έρευνα και πρακτική πληροφόρηση. Το σπαράγγι είναι ένα λαχανικά όπου η καλλιέργεια του αλλά και η κατανάλωση του ως νωπό ή μεταποιημένο, είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό. Η εργασία αυτή περιγράφει τα στάδια παραγωγής σπαραγγιού, έως την επεξεργασία του στα συσκευαστήρια. Καθώς είναι φθαρτό προϊόν, ως νωπό δεν μπορεί να παραμείνει για μέρες στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Γι’ αυτό με τους κατάλληλους μετασυλλεκτηκούς χειρισμούς, όπως κάποια μέθοδος τυποποίησης, μπορεί να διατηρηθεί η φρεσκάδα του και η ποιότητά του έως ότου φτάσει στα χέρια των καταναλωτών. el
heal.advisorName n/a el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 73 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές