dc.contributor.author |
Βαΐκου, Παρασκευή |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:16:51Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:17:21Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14695 |
|
dc.title |
Καλλιέργεια και μετασυλλεκτική διαχείριση σπαραγγιού |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Σπαράγγια |
el |
heal.keyword |
Καλλιεργητική τεχνική |
el |
heal.keyword |
Συντήρηση |
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2013-01-01 |
el |
heal.abstract |
Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια για την διάδοση της καλλιέργειας του σπαραγγιού στην Ελλάδα δημιούργησε επιτακτικά την ανάγκη για σχετική επιστημονική έρευνα και πρακτική πληροφόρηση. Το σπαράγγι είναι ένα λαχανικά όπου η καλλιέργεια του αλλά και η κατανάλωση του ως νωπό ή μεταποιημένο, είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό. Η εργασία αυτή περιγράφει τα στάδια παραγωγής σπαραγγιού, έως την επεξεργασία του στα συσκευαστήρια. Καθώς είναι φθαρτό προϊόν, ως νωπό δεν μπορεί να παραμείνει για μέρες στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Γι’ αυτό με τους κατάλληλους μετασυλλεκτηκούς χειρισμούς, όπως κάποια μέθοδος τυποποίησης, μπορεί να διατηρηθεί η φρεσκάδα του και η ποιότητά του έως ότου φτάσει στα χέρια των καταναλωτών. |
el |
heal.advisorName |
n/a |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
73 |
* |