dc.contributor.author | Πισσάνος, Σταύρος Σπυρίδων | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:17:02Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:17:28Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14717 | |
dc.title | Στρατηγικές μείωσης και εξάλειψης των μυκοτοξινών στα τρόφιμα | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | ρόφιμα | el |
heal.keyword | Μυκοτοξίνες | el |
heal.keyword | Νομοθεσία | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-01-01 | el |
heal.abstract | Υ εισαγωγή | el |
heal.advisorName | Αγριοπούλου, Σοφία | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 91 | * |