dc.contributor.author | Φωτοπούλου, Φωτεινή | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:17:02Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:17:28Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14718 | |
dc.title | Διαδικασία παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών-εξοπλισμός: η περίπτωση της βιοτεχνίας ΗΛΙΣ | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Αυγά | el |
heal.keyword | Ζυμαρικά | el |
heal.keyword | Σιμιγδάλι | el |
heal.keyword | Γάλα | el |
heal.keyword | Παραγωγή | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-01-01 | el |
heal.abstract | Υ εισαγωγή | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 52 | * |