Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κατσιαδάκης, Βαρδής el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:17:21Z
dc.date.available 2015-11-25T03:17:36Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14746
dc.title Επιτραπέζια ελιά και HACCP (ISO 22000:2005) el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Ελιές el
heal.keyword HACCP el
heal.keyword Έλεγχος ποιότητας el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η επισήμανση των σταδίων και την ανάδειξη των παραγόντων εκείνων όπου θα διασφαλίσουν το τρόφιμο και θα κρατήσουν τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά (στην προκειμένη περίπτωση την επιτραπέζια ελιά) σε ύψιστο βαθμό αντάξιο του ονόματος του και της ιστορία του. el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 49 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές