dc.contributor.author | Κατσιαδάκης, Βαρδής | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:17:21Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:17:36Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14746 | |
dc.title | Επιτραπέζια ελιά και HACCP (ISO 22000:2005) | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Ελιές | el |
heal.keyword | HACCP | el |
heal.keyword | Έλεγχος ποιότητας | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-01-01 | el |
heal.abstract | Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η επισήμανση των σταδίων και την ανάδειξη των παραγόντων εκείνων όπου θα διασφαλίσουν το τρόφιμο και θα κρατήσουν τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά (στην προκειμένη περίπτωση την επιτραπέζια ελιά) σε ύψιστο βαθμό αντάξιο του ονόματος του και της ιστορία του. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 49 | * |