dc.contributor.author | Παπαναστασίου, Εμμανουήλ | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:17:21Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:17:36Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14747 | |
dc.title | Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής (ISO 22000) στην παραγωγή κέτσαπ | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Τομάτες | el |
heal.keyword | Βιομηχανικά προϊόντα | el |
heal.keyword | Πρότυπα ποιότητας | el |
heal.keyword | Διασφάλιση ποιότητας | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2013-11-01 | el |
heal.abstract | Η παρούσα Πτυχιακή Εργασία έχει ως σκοπό τη μελέτη του προτύπου ISO 22000:2005 και την παραγωγή σάλτσας κέτσαπ (ketchup) με τη χρήση του προτύπου αυτού. Η εργασία αποτελείται από 5 κύρια κεφάλαια τα οποία είναι 1) η Εισαγωγή, 2) Η τομάτα και τα προϊόντα τομάτας, 3) Το πρότυπο ISO 22000:2005, 4) η Κέτσαπ, 5) τα Συμπεράσματα και, τέλος, τη Βιβλιογραφία. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 99 | * |