Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής (ISO 22000) στην παραγωγή κέτσαπ

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Παπαναστασίου, Εμμανουήλ el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:17:21Z
dc.date.available 2015-11-25T03:17:36Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14747
dc.title Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής (ISO 22000) στην παραγωγή κέτσαπ el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Τομάτες el
heal.keyword Βιομηχανικά προϊόντα el
heal.keyword Πρότυπα ποιότητας el
heal.keyword Διασφάλιση ποιότητας el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-11-01 el
heal.abstract Η παρούσα Πτυχιακή Εργασία έχει ως σκοπό τη μελέτη του προτύπου ISO 22000:2005 και την παραγωγή σάλτσας κέτσαπ (ketchup) με τη χρήση του προτύπου αυτού. Η εργασία αποτελείται από 5 κύρια κεφάλαια τα οποία είναι 1) η Εισαγωγή, 2) Η τομάτα και τα προϊόντα τομάτας, 3) Το πρότυπο ISO 22000:2005, 4) η Κέτσαπ, 5) τα Συμπεράσματα και, τέλος, τη Βιβλιογραφία. el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 99 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές