dc.contributor.author |
Παπαζαφείρη, Αικατερίνη |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:17:22Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:17:36Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14748 |
|
dc.title |
Συστήματα ορθής βιομηχανικής πρακτικής και υγιεινής σε χώρους εστίασης και διανομής στο νησί Σπέτσες |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ξενοδοχεία |
el |
heal.keyword |
Συστήματα ασφαλείας |
el |
heal.keyword |
Υγιεινή |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2013-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στη παρούσα εργασία περιγράφεται η σημασία της διασφάλισης όλων εκείνων των προϋποθέσεων που εξασφαλίζουν την ομαλή παραμονή των ανθρώπων σε χώρους εστίασης και διαμονής στο νησί Σπέτσες. Τα συστήματα υγιεινής πρέπει να ελέγχονται διεξοδικά από τον ΕΦΕΤ, για αυτό κάναμε δειγματοληψία σε οχτώ ξενοδοχειακές μονάδες. Το επίπεδο των παροχών που οφείλει να έχει ένα ξενοδοχείο πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί την ασφάλεια των τροφίμων (HACCP- ISO) και να υπάρχει η κατοχή ειδικού σήματος (EOT). |
el |
heal.advisorName |
Ζακυνθινός, Γεώργιος |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
50 |
* |