dc.contributor.author |
Καρανίκα, Παναγιώτα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T01:18:49Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:22:51Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/16444 |
|
dc.title |
Ξενοδοχειακή λογιστική. Παρουσίαση επιλεγμένων θεμάτων από τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις τεχνικές |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Χρηματιστήριο |
el |
heal.keyword |
Κεφαλαιαγορά |
el |
heal.keyword |
Τύποι επενδυτών |
el |
heal.keyword |
Κερδοσκοπία |
el |
heal.keyword |
Χρηματιστηριακές κρίσεις |
el |
heal.keyword |
Αγορά χρήματος |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην εργασία αναλύεται ο ορισμός της ξενοδοχειακής λογιστικής και αναφέρονται οι λειτουργίες της τήρησης λογαριασμών πελατών. Γίνεται μια εισαγωγή στον έλεγχο του κόστους των ποτών, των τροφίμων και της εργασίας, δίνοντας τον ορισμό μιας σειράς βασικών εννοιών και προσφέροντας τις βασικές αρχές της εργασίας και της σημασίας της. Ορίζεται το κόστος με την έννοια που χρησιμοποιείται στις επισιτιστικές μονάδες και δείχνεται ότι όλοι οι τύποι κόστους που σχετίζονται με αυτό τον χώρο, μπορούν να εξεταστούν μέσα από διάφορα πρίσματα. |
el |
heal.advisorName |
Λυγγίτσος, Αλέξανδρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
107 |
* |