Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Κανδύλης, Παναγιώτης
Λέξη-Κλειδί: Προβιοτικά
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Χρήση Lactobacillus στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Παλιούρα, Αλεξάνδρα
Ημερομηνία:
2014-06-01
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου γάλακτος (αγελαδινό-κατσικίσιο σε αναλογία 1:1) κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κοντογιάννη, Άρτεμις
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου αγελαδινού γάλακτος κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Σαλαμούρα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2015-05-07
Τίτλος:
Παρασκευή ζυμωμένου γάλακτος με χρήση ακινητοποιημένων κυττάρων LACTOBACILLUS CASEI σε μήλο
Συγγραφέας:
Ντούνη, Παγώνα
Ημερομηνία:
2015-06-22
Τίτλος:
Παρασκευή ζυμώμενου γάλακτος με χρήση ξηραμένων κυττάρων lactobacillus casei με ψεκασμο
Συγγραφέας:
Πάλλη, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2015-11-13
Τίτλος:
Παρασκευή γιαούρτης με ελεύθερο και ακινητοποιημένο Lactobacillus plantarum.
Συγγραφέας:
Κωτσάκη, Πασχαλιά
Ημερομηνία:
2015-05-18
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου κατσικίσιου γάλακτος κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κατσίπη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2015-07-24
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (9)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Λέξη-κλειδί
Προβιοτικά (9)
Γάλα (5)
Γιαούρτι (4)
Ζύμωση (3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (2)
Καλλιέργεια (2)
Οξύτητα (2)
Πείραμα (2)
Έλεγχος (1)
Βιωσιμότητα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (6)
2015 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (1)
2015 (5)
2014 (3)