Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Λέξη-Κλειδί: Συντήρηση τροφίμων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Τίτλος:
Ο ρόλος των πρόσθετων στην αρτοποιία
Συγγραφέας:
Τσιάμα, Αθανασία
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην αποθήκευση συντήρηση νωπών φρούτων και λαχανικών
Συγγραφέας:
Ρώτας, Αντώνης
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Χρήση νιτρωδών και νιτρικών αλάτων στη συντήρηση των προϊόντων κρέατος
Συγγραφέας:
Παπασημάκης, Γιώργος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Υγιεινή της παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού γάλακτος
Συγγραφέας:
Παπάκη, Καλλιρόη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (4)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Ξηρόγιαννης, Γεώργιος (1)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (1)
Λέξη-κλειδί
Συντήρηση τροφίμων (4)
Αρτοποιία (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Γάλα (1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (1)
Κρέας (1)
Λαχανικά (1)
Προϊόντα κρέατος (1)
Πρόσθετα τροφίμων (1)
Φρούτα (1)
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (4)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (2)
2017 (2)