Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Κρέας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-6 από 6
1
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμιοκροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων δενδρολίβανου (rosmarinus officinalis) και πιπερόριζας (zingiber officinalis) στη συντήρηση αιγοπρόβειου κρέατος
Συγγραφέας:
Καλλίδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων φασκόμηλου (Salvia Officinalis) και σκόρδου (Allium Sativum) στη συντήρηση βόειου κρέατος
Συγγραφέας:
Κούτρα, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Χρήση νιτρωδών και νιτρικών αλάτων στη συντήρηση των προϊόντων κρέατος
Συγγραφέας:
Παπασημάκης, Γιώργος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Τεχνολογίες παρασκευής κρεατοσκευασμάτων και ποιοτικός έλεγχος αυτών
Συγγραφέας:
Καπετάνιος, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
ISO22000 σε σφαγείο αμνοεριφίων, μόσχων και χοιρινών
Συγγραφέας:
Μπραντίτσας, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2015-06-11
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-6 από 6
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (6)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (3)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (1)
Λέξη-κλειδί
Κρέας (6)
Συντήρηση (3)
Αιθέρια έλαια (2)
Προϊόντα κρέατος (2)
HACCP (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Θερμική επεξεργασία (1)
Συντήρηση τροφίμων (1)
Συστήματα ασφαλείας (1)
Τρόφιμα (1)
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (1)
2019 (5)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (1)
2017 (4)
2015 (1)