Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Τρόφιμα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Τίτλος:
Προσδιορισμός συντελεστών διάχυσης αρωματικών υλών μέσω αέριας χρωματογραφίας αναστρεφόμενης ροής (Α.Χ.Α.Ρ)
Συγγραφέας:
Σκοπελίτου, Κυριακή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Διερεύνηση γονιδίων μεταβολισμού και διατροφικών συνηθειών σε μεσογειακό πληθυσμό
Συγγραφέας:
Αρτεμίου Μπλόυελ, Άννα
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Χρηματοοικονομική ανάλυση επιλεγμένων εταιρειών του κλάδου τροφίμων και ποτών: Καβινό και Μπουτάρης
Συγγραφέας:
Λύρας, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Επίδραση των τροφοφαρμάκων και λειτουργικών τροφίμων στην υγεία και ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού
Συγγραφέας:
Ζήση, Νικολέττα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Χαρακτηρισμός κολλοειδών σωματιδίων σε προϊόντα ζωικής προέλευσης
Συγγραφέας:
Δρούγκας, Φίλιππος
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Εφαρμογή διεργασίας διαπίστευσης σε εργαστήριο φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων τροφίμων και νερού
Συγγραφέας:
Νούλας, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2017-12
Τίτλος:
Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Θανασούλα, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-06-09
Τίτλος:
Μελέτη της αλληλεπίδρασης μεταξύ πρόσθετων αρωματικών συστατικών τροφίμων και αμύλου
Συγγραφέας:
Φλίνου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2015-06-24
Τίτλος:
Κινητική μελέτη αποικοδόμησης Αφλατοξινών με όζον στο σιτάρι
Συγγραφέας:
Τακα, Αρετή
Ημερομηνία:
2015-06-22
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Επιβλέποντας
Καπόλος, Ιωάννης (3)
Βαμβακάς, Σωτήριος (2)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
n/a (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Μακρής, Ηλίας (1)
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (10)
Άμυλο (1)
Αλκοολούχα ποτά (1)
Αρωματικές ενώσεις (1)
Αρωματικές ύλες (1)
Γενετική προδιάθεση (1)
Δείκτες (1)
Διατροφικές συνήθειες (1)
Ευεξία (1)
Ζωικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
2019 (5)
2015 (2)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (3)
2017 (2)
2016 (1)
2015 (2)
2014 (2)