Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Τυρί
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος γραβιέρας στο τυροκομείο Ξυλούρης
Συγγραφέας:
Φουκάκη, Φανουρία
Ημερομηνία:
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος, αξιοποίηση του τυρογάλακτος ως διαιτητικό προϊόν
Συγγραφέας:
Τομαρά, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος τύρου με έμφαση στην περιεκτικότητα των λιπαρών οξέων προκειμένου να πάρουν ισχυρισμό υγείας
Συγγραφέας:
Κουλάκη, Παναγιώτα
;
Κούσουλα, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη λευκού τυριού Κρήτης σε άλμη με προσθήκη ελιάς Καλαμών και καρυδιού
Συγγραφέας:
Τσαΐνης, Αντώνης
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Μελέτη του λίπους στο γάλα σε σχέση με το λίπος και την υγρασία του τελικού προϊόντος
Συγγραφέας:
Γιανναρά, Μαρία - Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2016-05-12
Τίτλος:
Σύγκριση μονάδων παραγωγής φέτας πριν και μετά την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO22000
Συγγραφέας:
Καλομοίρης, Βασίλης
Ημερομηνία:
2016-11-14
Τίτλος:
Ποιοτικός Έλεγχος στα σκληρά τυριά
Συγγραφέας:
Κωνσταντίνου, Ζωή
Ημερομηνία:
2016-11-28
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
n/a (1)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (1)
Κανδύλης, Παναγιώτης (1)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Λέξη-κλειδί
Τυρί (9)
Γάλα (3)
HACCP (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Γιαούρτι (1)
Διατροφή (1)
Διαχείριση ολικής ποιότητας (1)
Είδη (1)
Ελιές (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
2019 (3)
2017 (1)
2015 (2)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (2)
2017 (1)
2016 (3)
2015 (1)
2014 (1)