Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Χρωματογραφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2016
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Τίτλος:
Μελέτη της προσρόφησης εκχυλισμάτων σε άμυλο διαφορετικής προέλευσης
Συγγραφέας:
Νικητάκης, Σπυρίδων
Ημερομηνία:
2016-11-23
Τίτλος:
Μελέτη της αλληλεπίδρασης ενώσεων που χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη Βιομηχανία Τροφίμων και αιωρημάτων αμύλου διαφορετικής προέλευσης
Συγγραφέας:
Βουλγαρέλλης, Θεμιστοκλής
Ημερομηνία:
2016-11-28
Τίτλος:
Κινητική μελέτη της συσσωμάτωσης νανοσωματιδίων σε διατροφικά προϊόντα με την τεχνική της Μονοφασικής Χρωματογραφίας Πεδίου
Συγγραφέας:
Σταθάς, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2016-11-23
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (3)
Επιβλέποντας
Καπόλος, Ιωάννης (2)
n/a (1)
Λέξη-κλειδί
Χρωματογραφία (3)
Άμυλο (2)
Αρωματικές ενώσεις (1)
Αρωματικές ύλες (1)
Βιομηχανία τροφίμων και ποτών (1)
Θυμάρι (1)
Μικροσκόπιο (1)
Νανοτεχνολογία (1)
Σωματίδια (1)
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (3)