Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 23
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Βέλτιστες πρακτικές τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Κατσίβας, Σωτήρης
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η παραγωγή βιολογικών φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα: υφιστάμενη κατάσταση, προοπτικές
Συγγραφέας:
Βεργός, Χρήστος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση του όζοντος στη μείωση των μυκοτοξινών σε καρυκεύματα και ξηρούς καρπούς
Συγγραφέας:
Θεοχαρόπουλος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή βιοκαυσίμων από σογιέλαιο: δυνατότητες και προοπτικές
Συγγραφέας:
Κοροδήμου, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση της θερμοκρασίας στην αποικοδόμηση της χλωροφύλλης σε πράσινη πιπεριά: σύγκριση δύο μεθόδων προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Πετσαλάκη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων πάστας ελιάς
Συγγραφέας:
Δερμιτζάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Τεχνολογία μη αλκοολούχων ποτών: εφαρμογή ISO 22000
Συγγραφέας:
Ρούσσου, Ελπίδα
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ρουγγέρη, Αγνή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 23
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (23)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (7)
Κανδύλης, Παναγιώτης (4)
Καπόλος, Ιωάννης (3)
Αγριοπούλου, Σοφία (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Βαμβακάς, Αλέξανδρος (1)
Βαμβακάς, Σωτήριος (1)
Καραγγέλης, Γεώργιος (1)
Ρεκούμη, Κωνσταντίνα (1)
Στουρνάρας, Βασίλειος (1)
Λέξη-κλειδί
Πείραμα (9)
Ποικιλίες (6)
Γάλα (4)
Γιαούρτι (4)
Καλλιέργεια (4)
Έλεγχος ποιότητας (3)
Θρεπτικές ουσίες (3)
Προβιοτικά (3)
(2)
Ελιές (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (23)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2014 (16)
2013 (6)