Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 109
1
2
3
4
. . .
11
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Συγγραφέας:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μείωση της επίγευσης της στέβιας με εκχύλισμα ελαιοκάρπου: η περίπτωση της μαννιτόλης
Συγγραφέας:
Σηφάκη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες αιθέριων ελαίων αλόης και βαλσαμόλαδου για τη συντήρηση κρέατος κοτόπουλου
Συγγραφέας:
Κορρέ, Νίκη
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Αντιμιοκροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων δενδρολίβανου (rosmarinus officinalis) και πιπερόριζας (zingiber officinalis) στη συντήρηση αιγοπρόβειου κρέατος
Συγγραφέας:
Καλλίδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Πετιμέζι ένα "χωρικό" προϊόν: παραγωγή και τεχνολογία
Συγγραφέας:
Τζανός, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Η β-γλυκάνη ως λειτουργικό συστατικό τροφίμων: μελέτη περίπτωσης, εμπλουτισμός πάστας ελιάς με β-γλυκάνη
Συγγραφέας:
Βερούτης, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων και ολικών φαινολών σε καρπό φιστικιού (αραχίδας) υπό συνθήκες διαφορετικής μεταχείρισης ξήρανσης
Συγγραφέας:
Αλεβίζος, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Παραγωγή μουστάρδας: από τον σιναπόσπορο στο ράφι
Συγγραφέας:
Πετρινώλη, Πετρούλα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών
Συγγραφέας:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2016
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 109
1
2
3
4
. . .
11
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (109)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (27)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (22)
Καπόλος, Ιωάννης (17)
Βαμβακάς, Σωτήριος (16)
Κουτρουμπής, Φώτης (11)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (5)
n/a (4)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Αντωνόπουλους, Δημήτριος (1)
Βάκρος, Ιωάννης (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Οίνος (11)
Οινοποίηση (9)
Ελαιόλαδο (7)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (6)
Ζύμωση (6)
Ελιές (5)
Κρέας (5)
Οινοποιία (5)
Συντήρηση (5)
Τρόφιμα (5)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (109)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (52)
2017 (53)
2016 (4)