Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Date Issued: 2019
Advisor: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Now showing items 1-10 of 27
1
2
3
Next Page
Title:
Ορρός γάλακτος και οι χρήσεις του στη βιομηχανία τροφίμων
Author:
Χαρίτου, Γεωργία
Date:
2018
Title:
Χρήσεις των αιθέριων ελαίων στην βιομηχανία ποτών και αλκοολούχων ποτών
Author:
Γκαντόλιας, Μιχαήλ
Date:
2018
Title:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου σε γραμμή παραγωγής αυγών
Author:
Κόκκοτας, Κωνσταντίνος
Date:
2018
Title:
Η εφαρμογή του συστήματος ISO 22000 για την εκτροφή γαλοπούλας προς παραγωγή προϊόντων από γαλοπούλα
Author:
Χιονίδης, Παναγιώτης
Date:
2018-11
Title:
Γευσιγνωσία στο κρασί
Author:
Τσουκάτου, Ματίνα
Date:
2018-11
Title:
Παρασκευή και ποιοτική αξιολόγηση πηκτών εσπεριδοειδών με χρήση εναλλακτικών σακχάρων
Author:
Παυλίδης, Βασίλης Άγγελος
Date:
2018
Title:
Η επίδραση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών στο γιαούρτι
Author:
Σινάνης, Παναγιώτης
Date:
2018
Title:
Καθορισμός τεχνικής προδιαγραφής –έρευνα και ανάπτυξη, νέου τύπου κρουασάν, με ενσωμάτωση λιπαρών RSPO και με χρήση αλεύρων ελεύθερων γλουτένης
Author:
Κατόπη, Ευθυμία
Date:
2018
Title:
Μελέτη και εφαρμογή ISO 22000: 2005 στους αλευρόμυλους
Author:
Περισινάκης, Μιχάηλ
Date:
2018
Title:
Ανάλυση των κρίσιμων σημείων ελέγχου στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) σε επιχείρηση επεξεργασίας ή τυποποίησης ελιών και ελαιολάδων
Author:
Νικοδήμα, Σουζάνα
Date:
2018
Now showing items 1-10 of 27
1
2
3
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (27)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (27)
Κουτρουμπής, Φώτης (3)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Keyword
Γαλακτοκομικά προϊόντα (4)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ελιές (3)
Αλεύρι (2)
Ασφάλεια τροφίμων (2)
Γάλα (2)
Ελαιόλαδο (2)
Επεξεργασία τροφίμων (2)
Οινοποιία (2)
Ένζυμα (1)
... View More
Date Issued
2019 (27)
Publication Date
2018 (10)
2017 (17)