Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Date Issued: 2019
Publication Date: 2017
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Now showing items 1-10 of 53
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Title:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Author:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Date:
2017
Title:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Author:
Ζέλκα, Ειρήνη
Date:
2017
Title:
Μείωση της επίγευσης της στέβιας με εκχύλισμα ελαιοκάρπου: η περίπτωση της μαννιτόλης
Author:
Σηφάκη
Date:
2017
Title:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες αιθέριων ελαίων αλόης και βαλσαμόλαδου για τη συντήρηση κρέατος κοτόπουλου
Author:
Κορρέ, Νίκη
Date:
2017-05
Title:
Πετιμέζι ένα "χωρικό" προϊόν: παραγωγή και τεχνολογία
Author:
Τζανός, Ιωάννης
Date:
2017
Title:
Η β-γλυκάνη ως λειτουργικό συστατικό τροφίμων: μελέτη περίπτωσης, εμπλουτισμός πάστας ελιάς με β-γλυκάνη
Author:
Βερούτης, Δημήτριος
Date:
2017
Title:
Προφίλ λιπαρών οξέων και ολικών φαινολών σε καρπό φιστικιού (αραχίδας) υπό συνθήκες διαφορετικής μεταχείρισης ξήρανσης
Author:
Αλεβίζος, Γεώργιος
Date:
2017
Title:
Παραγωγή μουστάρδας: από τον σιναπόσπορο στο ράφι
Author:
Πετρινώλη, Πετρούλα
Date:
2017
Title:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων φασκόμηλου (Salvia Officinalis) και σκόρδου (Allium Sativum) στη συντήρηση βόειου κρέατος
Author:
Κούτρα, Ιωάννα
Date:
2017-05
Title:
Παστέλι, ένα σνακ με διατροφική αξία. Αγορά, τεχνολογία και μετεξέλιξη σε σύγχρονες διαιτητικές μπάρες
Author:
Κουσκουνάκη, Μαρία
Date:
2017
Now showing items 1-10 of 53
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (53)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (17)
Καπόλος, Ιωάννης (10)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (9)
Βαμβακάς, Σωτήριος (8)
Κουτρουμπής, Φώτης (5)
n/a (4)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (3)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Keyword
Κρέας (4)
Οίνος (4)
Οινοποίηση (4)
Συντήρηση (4)
Γάλα (3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (3)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ελαιόλαδο (3)
Προϊόντα κρέατος (3)
Φαινόλες (3)
... View More
Date Issued
2019 (53)
Publication Date
2017 (53)