Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Γάλα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ρουγγέρη, Αγνή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος γραβιέρας στο τυροκομείο Ξυλούρης
Συγγραφέας:
Φουκάκη, Φανουρία
Ημερομηνία:
Τίτλος:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Συγγραφέας:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Εφαρμογή της υπερυψηλής πίεσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Συγγραφέας:
Γκίοκα, Φιλοθέη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Υγιεινή της παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού γάλακτος
Συγγραφέας:
Παπάκη, Καλλιρόη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Διαφορές στη σύνθεση βιολογικού και συμβατικού γάλακτος
Συγγραφέας:
Μαθιού, Βασιλική
Ημερομηνία:
2016-11-24
Τίτλος:
Σύγχρονες και ταχείες μέθοδοι για τον ποιοτικό έλεγχο και ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών του γάλακτος
Συγγραφέας:
Δρακοπούλου, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
«Μελέτη της επίδρασης επιφανειοδραστικών ενώσεων στο μέγεθος των λιποσφαιριδίων του γάλακτος με Μονοφασική Χρωματογραφία Πεδίου και με Δυναμική Σκέδαση Φωτός
Συγγραφέας:
Παϊαυλά, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2016-11-17
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (15)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (7)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Λέξη-κλειδί
Γάλα (15)
Γιαούρτι (5)
Προβιοτικά (5)
Ζύμωση (3)
Τυρί (3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (2)
Καλλιέργεια (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Έλεγχος (1)
Αντιβιοτικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (8)
2019 (3)
2015 (4)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (3)
2016 (5)
2015 (3)
2014 (3)