Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Ποικιλίες
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Τίτλος:
Βέλτιστες πρακτικές τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Κατσίβας, Σωτήρης
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση της θερμοκρασίας στην αποικοδόμηση της χλωροφύλλης σε πράσινη πιπεριά: σύγκριση δύο μεθόδων προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Πετσαλάκη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων πάστας ελιάς
Συγγραφέας:
Δερμιτζάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός τροφοθρεπτικών συστατικών στα υπολλείματα καφέ και συσχέτιση ολικών φαινολικών ουσιών από τρία διαφορετικά είδη καφέ
Συγγραφέας:
Τσαρεσιώτη, Κλεονίκη
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Το προφίλ των λιπιδίων του Ιπποφαούς και η λειτουργική τους δράση ως συστατικά διατροφής
Συγγραφέας:
Καραβίτη, Σπυριδούλα
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της θερμοκρασίας αποθήκευσης και του υλικού συσκευασίας στους υδατάνθρακες δυο ποικιλιών μπάμιας
Συγγραφέας:
Τσιστράκη, Αναστασία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Ορισμός του κολλαρίσματος των οίνων.
Συγγραφέας:
Ζαχαράκη, Κωνστάντω
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Μελέτη της επίδρασης του υψομέτρου καλλιέργειας της ποικιλίας “ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ” στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου οίνου
Συγγραφέας:
Στεργίου, Φώτης
Ημερομηνία:
2016-10-27
Τίτλος:
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε επτά (7) παραδοσιακά καλλιεργούμενων στην Ελλάδα ποικιλιών ντομάτας
Συγγραφέας:
Γεωργάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2015-12-01
Τίτλος:
Επίδραση της σκληρότητας διαφορετικών δειγμάτων νερού στην παρασκευή άρτου με άλευρα τύπου «ΜΑΛΑΚΟ» και «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ »
Συγγραφέας:
Δημητρίου, Βαλεντίνα
Ημερομηνία:
2015-05-19
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (3)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Ρεκούμη, Κωνσταντίνα (1)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (1)
Λέξη-κλειδί
Ποικιλίες (10)
Πείραμα (4)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Ελιές (2)
Καλλιέργεια (2)
Οίνος (2)
Άρτος (1)
Αλεύρι (1)
Αντιοξειδωτικά (1)
Αποθήκευση (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
2017 (1)
2015 (6)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (2)
2015 (2)
2014 (3)
2013 (3)