Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2015
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Η επίδραση των αλεύρων (ολικής & portobello) στη παρασκευή ψωμιού.
Συγγραφέας:
Κεβόπουλος, Δημήτριος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Μέτρηση συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας σε εναλλακτή με πλάκες.
Συγγραφέας:
Μιχούλη, Περσεφώνη
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων και ποτών.
Συγγραφέας:
Τζώρα, Αθηνά
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Διατροφικές συνήθειες ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω σύμφωνα με το Διατροφικό Οδηγό του Υπουργείου Υγείας
Συγγραφέας:
Τσετσενέκος, Μαρίνος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-11-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών και ρεολογικών παραμέτρων ζυμαριών για τη παρασκευή μακαρονιών.
Συγγραφέας:
Δημοπούλου, Μαργαρίτα
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ποικιλίες σταφυλιών και τρόποι παραγωγής αφρωδών οίνων.
Συγγραφέας:
Καλλιπολίτη, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Επίδραση της Μετάλλαξης Ser625Ala της Πρωτεΐνης Μsn2 του Σακχαρομύκητα Saccharomyces cerevisiae στην Απόκριση σε Συνθήκες Stress
Συγγραφέας:
Κοσκορέλλου, Γρηγορία
Ημερομηνία:
2015-11-25
Τίτλος:
Προσδιορισμός της μεταβολής των χαρακτηριστικών ποιότητας ελαιολάδου με το χρόνο θέρμανσης
Συγγραφέας:
Ζαχαρη, Λουκία
Ημερομηνία:
2015-06-03
Τίτλος:
Προσδιορισμός φυσικοχημικών χαρακτηριστικών τηγανισμένων ελαίων με φασματοσκοπικές αναλύσεις
Συγγραφέας:
Λάγγη, Παναγιώτα
Ημερομηνία:
2015-06-26
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (30)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (8)
Κανδύλης, Παναγιώτης (7)
Καπόλος, Ιωάννης (5)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (4)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (3)
n/a (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Παπαδέλλη, Μαρίνα (1)
Λέξη-κλειδί
Ζύμωση (5)
Προβιοτικά (5)
Ελαιόλαδο (4)
Πειραματική μελέτη (4)
Γάλα (3)
Μετάλλαξη (3)
Μύκητες (3)
Οξύτητα (3)
Ποιοτικός έλεγχος (3)
Σιτάρι (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (23)
2017 (7)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2015 (30)