Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2018
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 52
1
2
3
4
. . .
6
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Αντιμιοκροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων δενδρολίβανου (rosmarinus officinalis) και πιπερόριζας (zingiber officinalis) στη συντήρηση αιγοπρόβειου κρέατος
Συγγραφέας:
Καλλίδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ποιοτικά χαρακτηριστικά του μελιού και οργανοληπτικοί έλεγχοι με βάση την νομοθεσία
Συγγραφέας:
Δαμιανός, Δημήτρης
Ημερομηνία:
2018-05
Τίτλος:
Εφαρμοσμένα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού (κρητικού τύπου)
Συγγραφέας:
Καμνάκης, Χαράλαμπος
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τα φρούτα: η περίπτωση της νέας δημιουργίας φρουτοινου από φράουλα
Συγγραφέας:
Αμανατίδου, Παναγιώτα
;
Παρασκευοπούλου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντων αρτοπαρασκευασμάτων ελεύθερα σε γλουτένη
Συγγραφέας:
Δημητρακοπούλου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος, αξιοποίηση του τυρογάλακτος ως διαιτητικό προϊόν
Συγγραφέας:
Τομαρά, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Μικροενθυλάκωση αρωμάτων προερχόμενων από παραδοσιακά ηδύποτα για την ενίσχυση της γεύσης αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Χωματοπούλου, Βασιλική
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ποιοτικά χαρακτηριστικά οίνων του Νομού Αχαΐας και Ιονίων Νήσων
Συγγραφέας:
Κέσκου, Κατερίνα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος τύρου με έμφαση στην περιεκτικότητα των λιπαρών οξέων προκειμένου να πάρουν ισχυρισμό υγείας
Συγγραφέας:
Κουλάκη, Παναγιώτα
;
Κούσουλα, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Γαλακτώματα τροφίμων και η χρήση τους
Συγγραφέας:
Αναδιώτης, Γεωργίος
Ημερομηνία:
2018-11
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 52
1
2
3
4
. . .
6
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (52)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (10)
Βαμβακάς, Σωτήριος (8)
Καπόλος, Ιωάννης (7)
Κουτρουμπής, Φώτης (6)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (2)
Αντωνόπουλους, Δημήτριος (1)
Βάκρος, Ιωάννης (1)
Βαμβακάς, Σπυρίδων (1)
Βαρζάκας, Θεό (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Οίνος (7)
Οινοποίηση (5)
Ζύμωση (4)
Βιομηχανία τροφίμων και ποτών (3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (3)
Ελαιόλαδο (3)
Κρασιά (3)
Οινοποιία (3)
Οινοποιητική παραγωγή (3)
Τρόφιμα (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (52)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (52)