Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2015
Ημερομηνία Υποβολής: 2020
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 23
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Επίδραση της Μετάλλαξης Ser625Ala της Πρωτεΐνης Μsn2 του Σακχαρομύκητα Saccharomyces cerevisiae στην Απόκριση σε Συνθήκες Stress
Συγγραφέας:
Κοσκορέλλου, Γρηγορία
Ημερομηνία:
2015-11-25
Τίτλος:
Προσδιορισμός της μεταβολής των χαρακτηριστικών ποιότητας ελαιολάδου με το χρόνο θέρμανσης
Συγγραφέας:
Ζαχαρη, Λουκία
Ημερομηνία:
2015-06-03
Τίτλος:
Προσδιορισμός φυσικοχημικών χαρακτηριστικών τηγανισμένων ελαίων με φασματοσκοπικές αναλύσεις
Συγγραφέας:
Λάγγη, Παναγιώτα
Ημερομηνία:
2015-06-26
Τίτλος:
Φυσικές μαύρες επιτραπέζιες ελιές «ΘΡΟΥΜΠΑ ΘΑΣΟΥ»
Συγγραφέας:
Μάρκου, Κατερίνα
Ημερομηνία:
2015-11-24
Τίτλος:
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε επτά (7) παραδοσιακά καλλιεργούμενων στην Ελλάδα ποικιλιών ντομάτας
Συγγραφέας:
Γεωργάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2015-12-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός Δεσοξυνιβαλενόλης και Αφλατοξινών σε εμπορικά προϊόντα στο Νομό Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Ντουμπάκη, Ελένη
Ημερομηνία:
2015-06-24
Τίτλος:
Επίδραση της σκληρότητας διαφορετικών δειγμάτων νερού στην παρασκευή άρτου με άλευρα τύπου «ΜΑΛΑΚΟ» και «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ »
Συγγραφέας:
Δημητρίου, Βαλεντίνα
Ημερομηνία:
2015-05-19
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου αγελαδινού γάλακτος κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Σαλαμούρα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2015-05-07
Τίτλος:
Παρασκευή ζυμωμένου γάλακτος με χρήση ακινητοποιημένων κυττάρων LACTOBACILLUS CASEI σε μήλο
Συγγραφέας:
Ντούνη, Παγώνα
Ημερομηνία:
2015-06-22
Τίτλος:
Μελέτη της αλληλεπίδρασης μεταξύ πρόσθετων αρωματικών συστατικών τροφίμων και αμύλου
Συγγραφέας:
Φλίνου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2015-06-24
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 23
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (23)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (7)
Καπόλος, Ιωάννης (5)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (4)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (3)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
n/a (1)
Παπαδέλλη, Μαρίνα (1)
Λέξη-κλειδί
Ζύμωση (5)
Προβιοτικά (5)
Ελαιόλαδο (4)
Πειραματική μελέτη (4)
Γάλα (3)
Μετάλλαξη (3)
Μύκητες (3)
Οξύτητα (3)
Ποιοτικός έλεγχος (3)
Σιτάρι (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (23)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2015 (23)