Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Type: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Now showing items 1-10 of 215
1
2
3
4
. . .
22
Next Page
Title:
Βέλτιστες πρακτικές τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου
Author:
Κατσίβας, Σωτήρης
Date:
2013-01-01
Title:
Η παραγωγή βιολογικών φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα: υφιστάμενη κατάσταση, προοπτικές
Author:
Βεργός, Χρήστος
Date:
2013-01-01
Title:
Η επίδραση του όζοντος στη μείωση των μυκοτοξινών σε καρυκεύματα και ξηρούς καρπούς
Author:
Θεοχαρόπουλος, Κωνσταντίνος
Date:
2013-01-01
Title:
Παραγωγή βιοκαυσίμων από σογιέλαιο: δυνατότητες και προοπτικές
Author:
Κοροδήμου, Ιωάννα
Date:
2013-01-01
Title:
Η επίδραση της θερμοκρασίας στην αποικοδόμηση της χλωροφύλλης σε πράσινη πιπεριά: σύγκριση δύο μεθόδων προσδιορισμού
Author:
Πετσαλάκη, Αικατερίνη
Date:
2013-01-01
Title:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων πάστας ελιάς
Author:
Δερμιτζάκη, Θεοδώρα
Date:
2013-01-01
Title:
Τεχνολογία μη αλκοολούχων ποτών: εφαρμογή ISO 22000
Author:
Ρούσσου, Ελπίδα
Date:
2014-01-01
Title:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Author:
Ψαρρέα, Ουρανία
Date:
2014-01-01
Title:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Author:
Ρουγγέρη, Αγνή
Date:
2014-01-01
Title:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Author:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Date:
2014-01-01
Now showing items 1-10 of 215
1
2
3
4
. . .
22
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (215)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (57)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (33)
Καπόλος, Ιωάννης (33)
Βαμβακάς, Σωτήριος (17)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (15)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (14)
Κανδύλης, Παναγιώτης (13)
Κουτρουμπής, Φώτης (11)
n/a (7)
Αγριοπούλου, Σοφία (3)
... View More
Keyword
Ελαιόλαδο (17)
Ζύμωση (16)
Γάλα (15)
Οίνος (14)
Μύκητες (13)
Ελιές (11)
Προβιοτικά (11)
Φαινόλες (11)
Αντιοξειδωτικά (10)
Ποικιλίες (10)
... View More
Date Issued
2020 (67)
2019 (109)
2017 (16)
2015 (23)
Publication Date
2018 (52)
2017 (54)
2016 (56)
2015 (30)
2014 (16)
2013 (6)