dc.contributor.author | Μαυρομμάτη, Ελένη | el |
dc.contributor.author | Παναγόπουλος, Παναγιώτης | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:05:27Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:01:01Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17034 | |
dc.title | Περιεκτικότητας εμπορικής πατάτας σε νιτρικά | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Πατάτες | el |
heal.keyword | Καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Πείραμα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 1999-01-01 | el |
heal.abstract | Η εργασία αυτή έχει σαν σκοπό να τονίσει τη σημαντικότητα του προβλήματος των νιτρικών και την επίδρασή τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Αφορά τη μέτρηση νιτρικών εμπορικής πατάτας στο Νομό Μεσσηνίας, η οποία είναι προϊόν ευρείας κατανάλωσης στην ανθρώπινη διατροφή ανά τον κόσμο. Η εργασία αυτή αποτελείται από τρία μέρη: το Γενικό, το Θεωρητικό και το Πειραματικό μέρος. Στο Γενικό Μέρος αναφέρονται ιστορικά και στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα και διεθνώς. Το Θεωρητικό Μέρος περιλαμβάνεται από μορφολογικά και βοτανικά χαρακτηριστικά της πατάτας, καθώς και από τα στοιχεία καλλιέργειας. Τέλος, αναφέρεται η περιεκτικότητα σε νιτρικά τροφίμων φυτικής προέλευσης. Τέλος, στο Πειραματικό Μέρος αναφέρονται η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για τη μέτρηση των νιτρικών στην πατάτα, τα αποτελέσματα της έρευνας και ακολουθούν η συζήτηση και τα συμπεράσματα. | el |
heal.advisorName | Νικόπουλος, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 74 | * |