Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ρέγκλη, Διαμαντώ el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:05:49Z
dc.date.available 2015-11-26T03:01:13Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17069
dc.title Παραγωγή κρασιού στο νομό Αχαΐας el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Οινοποιία el
heal.keyword Αμπελοκαλλιέργεια el
heal.keyword Τεχνολογία κρασιού el
heal.keyword Τυποποίηση el
heal.keyword Εμφιαλωμένα προϊόντα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2001-01-01 el
heal.abstract H εργασία αυτή έγινε στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας και αφορά την παραγωγή του κρασιού στο νομό Αχαΐας. Χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια. • Το 1° κεφάλαιο αφορά την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά την οινοποιία στο νομό Αχαΐας. • Το 2° κεφάλαιο αναφέρεται στην καλλιέργεια του αμπελιού και ειδικά των οινοποιήσιμων σταφυλιών. • Το 3° κεφάλαιο αναφέρεται στην τεχνολογία του κρασιού, από τη χημική του σύσταση μέχρι τους διάφορους τύπους κρασιών. • Το 4° κεφάλαιο ασχολείται με την τυποποίηση και εμφιάλωση του κρασιού. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 62 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές