dc.contributor.author | Τσούτσα, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:06:07Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:01:20Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17089 | |
dc.title | Παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία οίνων Νεμέας | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Καλλιέργεια αμπελιών | el |
heal.keyword | Οινοποίηση | el |
heal.keyword | Οίνος | el |
heal.keyword | Νεμέα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2001-10-01 | el |
heal.abstract | Η πτυχιακή αυτή εργασία, έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει στοιχεία, που αφορούν στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία των οίνων στη ζώνη της Νεμέας. Είναι χωρισμένη σε 5 κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται σε στοιχεία μυθολογικά και ιστορικά, το δεύτερο σε φυσικοχημικά χαρακτηριστικά της σταφυλής. Το τρίτο κεφάλαιο στους τρόπους οινοποίησης και τους τύπους των οίνων, το τέταρτο κεφάλαιο περιλαμβάνει τις διεργασίες της συντήρησης του οίνου, καθώς και όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα μέχρι την τυποποίησή του. Τέλος το πέμπτο κεφάλαιο αναφέρεται στη θέση της Νεμέας, τους οίνους Ο.Π.Α.Π. - «ΝΕΜΕΑ» και στην εμπορία τους. | el |
heal.advisorName | Μανωλοπούλου, Ελένη | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 80 | * |