dc.contributor.author |
Χαραλάμπου, Βέρρα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:06:56Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:04:23Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17159 |
|
dc.title |
Επίδραση του GA3στα ποιοτικά χαρακτηριστικά δύο ποικιλιών φυλλώδους σέλινου |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Σέλινο |
el |
heal.keyword |
Φυτοορμόνη |
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2004-05-01 |
el |
heal.abstract |
Η εργασία αυτή πραγματοποιήθηκε έχοντας σαν κύριο σκοπό την αναζήτηση πληροφοριών, σχετικά με την καλλιέργεια του σέλινου και την επίδραση της φυτοορμόνης γιββερελλίνης στα χαρακτηριστικά του φυλλώδους σέλινου. Η εργασία αποτελείται από τρία Μέρη: Το Πρώτο Μέρος περιλαμβάνει γενικά στοιχεία για την συστηματική κατάταξη, τις εδαφολογικές απαιτήσεις, την καλλιέργεια, την παραγωγή φυτών του φυλλώδους σέλινου, Το δεύτερο περιλαμβάνει γενικά στοιχεία για το γιββερελλικό οξύ και το Τρίτο Μέρος περιλαμβάνει τα πειραματικά αποτελέσματα για την επίδραση του γιββερελλικού οξέως στα ποιοτικά χαρακτηριστικά δύο ποικιλιών φυλλώδους σέλινου που πραγματοποιήθηκαν το χειμώνα του 2002 στο θερμοκήπιο και στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου Προστασίας Φυτών Πάτρας. |
el |
heal.advisorName |
Κανάκης, Ανδρέας |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
54 |
* |