Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση της θερμοκρασίας και της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στην ποιότητα της πιπεριάς

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Χαρίτση, Σταματία el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:07:14Z
dc.date.available 2015-11-26T03:01:48Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17180
dc.title Επίδραση της θερμοκρασίας και της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στην ποιότητα της πιπεριάς el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Πιπεριές el
heal.keyword Θερμοκρασία el
heal.keyword Συντήρηση el
heal.keyword Πείραμα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2003-01-01 el
heal.abstract Σκοπός αυτής της πειραματικής εργασίας ήταν η μελέτη της επίδρασης της τροποποιημένης ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τις πλαστικές συσκευασίες στην ποιότητα της πράσινης πιπεριάς. Η πτυχιακή αυτή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη, το θεωρητικό και το πειραματικό. Στο θεωρητικό μέρος γίνεται αναφορά στην καλλιέργεια της πιπεριάς, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών και στους μετασυλλεκτικούς χειρισμούς. Στο πειραματικό μέρος αναφέρονται τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν και παρουσιάζονται τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτού του πειράματος. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 38 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές