dc.contributor.author |
Χαρίτση, Σταματία |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:07:14Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:01:48Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17180 |
|
dc.title |
Επίδραση της θερμοκρασίας και της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στην ποιότητα της πιπεριάς |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Πιπεριές |
el |
heal.keyword |
Θερμοκρασία |
el |
heal.keyword |
Συντήρηση |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2003-01-01 |
el |
heal.abstract |
Σκοπός αυτής της πειραματικής εργασίας ήταν η μελέτη της επίδρασης της τροποποιημένης ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τις πλαστικές συσκευασίες στην ποιότητα της πράσινης πιπεριάς. Η πτυχιακή αυτή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη, το θεωρητικό και το πειραματικό. Στο θεωρητικό μέρος γίνεται αναφορά στην καλλιέργεια της πιπεριάς, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών και στους μετασυλλεκτικούς χειρισμούς. Στο πειραματικό μέρος αναφέρονται τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν και παρουσιάζονται τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτού του πειράματος. |
el |
heal.advisorName |
Μανωλοπούλου, Ελένη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
38 |
* |