dc.contributor.author |
Λαμπρόπουλος, Αναστάσιος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:07:17Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:01:48Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17185 |
|
dc.title |
Υδροπονική καλλιέργεια αγγουριάς σε θερμοκήπιο 5 στρεμμάτων |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Υδροπονία |
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Ανέδαφος καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Αγγούρια |
el |
heal.keyword |
Θερμοκήπια |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2003-03-01 |
el |
heal.abstract |
Η καλλιέργεια της αγγουριάς στα θερμοκήπια είναι μετά την τομάτα η περισσότερο διαδεδομένη στη χώρα μας και συνήθως εναλλάσσεται με την τομάτα στο ίδιο θερμοκήπιο. Οι αντικειμενικοί σκοποί αυτής της μελέτης είναι να εξοικειωθεί ο αναγνώστης με τις επιστημονικές αρχές και τις πρακτικές μεθόδους που ακολουθούνται στο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και σε ποιες περιπτώσεις είναι αναγκαία η εφαρμογή αυτού του συστήματος. Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται γενικά στις υδροπονικές καλλιέργειες. Το δεύτερο κεφάλαιο ασχολείται με βασικές πληροφορίες και αρχές, οι οποίες είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν και σε άλλες καλλιέργειες εκτός εδάφους, εκτός της αγγουριάς. Το τρίτο κεφάλαιο περιγράφει τους ειδικούς τρόπους καλλιέργειας της αγγουριάς και το τέταρτο κεφάλαιο μας δίνει στοιχεία για την κατασκευή ενός θερμοκηπίου στην περιοχή ( Γιαννιτσοχώρι, Ν. Ηλείας ) με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή αυτή. |
el |
heal.advisorName |
Κώτσιρας, Αναστάσιος |
el |
heal.advisorName |
Λιναρδόπουλος, Χρήστος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
85 |
* |