dc.contributor.author |
Παυλάκος, Ιωάννης |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:08:08Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:02:16Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17260 |
|
dc.title |
Τυποποίηση και εμπορία ξηρών σύκων στο νομό Μεσσηνίας |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Προϊόντα φρούτων |
el |
heal.keyword |
Αποξηραμένα φρούτα |
el |
heal.keyword |
Σύκα |
el |
heal.keyword |
Εμπορία |
el |
heal.keyword |
Μεσσηνία |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2005-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας αυτής παρατίθονται γενικά στοιχεία που αφορούν την καλλιέργεια του σύκου. Έτσι ο αναγνώστης έρχεται σε επαφή με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του δέντρου της συκιάς και μπορεί να κατανοήσει το λόγο για τον οποίο η συκιά έχει προσαρμοστεί τόσο καλά στη Μεσσηνία. Στη συνέχεια στο δεύτερο κεφάλαιο ακολουθεί αναλυτική περιγραφή των μετασυλλεκτικών χειρισμών που υφίστανται τα ξηρά σύκα. Τα στοιχεία που αναφέρονται προέρχονται από τη ΣΥΚΙΚΗ και το κινηματογραφικό υλικό που θα παρουσιαστεί, απο την τηλεόραση BEST. Στο κεφάλαιο αυτό επίσης γίνεται μνεία των συστημάτων ποιότητας ISO και HACCP καθώς επίσης και στοιχεία για την ασφάλεια του προϊόντος (αφλατοξίνες). Τέλος, η εργασία αυτή ολοκληρώνεται με το τρίτο κεφάλαιο στο οποίο παρουσιάζονται στοιχεία σχετικά με την εμπορία των ξηρών σύκων αλλά και το μέλλον του προϊόντος τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική αγορά. |
el |
heal.advisorName |
Μανωλοπούλου, Ελένη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
51 |
* |