Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τούντας, Νικόλαος el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:08:34Z
dc.date.available 2015-11-26T03:02:36Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17300
dc.title Η παραγωγή κρασιού στο νομό Κορινθίας el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Οινοποιία el
heal.keyword Αμπελοκαλλιέργεια el
heal.keyword Τεχνολογία κρασιού el
heal.keyword Τυποποίηση el
heal.keyword Κορινθία el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2005-09-01 el
heal.abstract Η εργασία αυτή έχει ως σκοπό να δώσει στον αναγνώστη μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την επιστήμη της οινολογίας, τις τεχνικές οινοποίησης, τις παραγόμενες ποικιλίες του νομού, την επεξεργασία και τυποποίηση του κρασιού, τις νομοθετικές διατάξεις, καθώς και την σημασία του κρασιού στην διατροφή και την υγεία, ώστε να αποκτήσει απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε περίπτωση που ασχοληθεί με το αντικείμενο. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 86 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές