dc.contributor.author | Τούντας, Νικόλαος | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:08:34Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:02:36Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17300 | |
dc.title | Η παραγωγή κρασιού στο νομό Κορινθίας | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Οινοποιία | el |
heal.keyword | Αμπελοκαλλιέργεια | el |
heal.keyword | Τεχνολογία κρασιού | el |
heal.keyword | Τυποποίηση | el |
heal.keyword | Κορινθία | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2005-09-01 | el |
heal.abstract | Η εργασία αυτή έχει ως σκοπό να δώσει στον αναγνώστη μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την επιστήμη της οινολογίας, τις τεχνικές οινοποίησης, τις παραγόμενες ποικιλίες του νομού, την επεξεργασία και τυποποίηση του κρασιού, τις νομοθετικές διατάξεις, καθώς και την σημασία του κρασιού στην διατροφή και την υγεία, ώστε να αποκτήσει απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε περίπτωση που ασχοληθεί με το αντικείμενο. | el |
heal.advisorName | Μανωλοπούλου, Ελένη | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 86 | * |