dc.contributor.author | Χόρμοβα, Δήμητρα | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:08:37Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:02:38Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17307 | |
dc.title | Επίδραση των επιπέδων αζώτου και καλίου των συμβατικών και βραδείας αποδέσμευσης λιπασμάτων σε πειραματικό με πατάτα δοχεία ανάπτυξης φυτών | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Πατάτες | el |
heal.keyword | Καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Λίπασμα | el |
heal.keyword | Πείραμα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2005-11-01 | el |
heal.abstract | Η παρούσα εργασία αφορά την μελέτη των επιπέδων της αζωτούχου και της καλιούχου λίπανσης στην ανάπτυξη και την απόδοση της πατάτας με συμβατικά λιπάσματα και με λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης. Η εργασία αποτελείται από δύο μέρη, το γενικό, όπου περιγράφονται γενικά στοιχεία για την καλλιέργεια της πατάτας, περιγραφή του φυτού, καλλιεργητικές φροντίδες, ρόλος των θρεπτικών στοιχείων κ.α. Το πειραματικό μέρος αναφέρεται στα υλικά και μέθοδοι, στα αποτελέσματα, συζήτηση και συμπεράσματα. | el |
heal.advisorName | Πασχαλίδης, Χρήστος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 105 | * |