dc.contributor.author |
Κούρτης, Αλέξανδρος Βύρωνας |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:08:55Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:02:45Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17328 |
|
dc.title |
Συντήρηση νωπού μαρουλιού με ή χωρίς συσκευασία |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Λαχανικά |
el |
heal.keyword |
Μαρούλια |
el |
heal.keyword |
Συντήρηση |
el |
heal.keyword |
Συσκευασία |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2006-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην πτυχιακή αυτή μελέτη επιδιώκεται η προσέγγιση με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, του προβλήματος συντήρησης νωπών λαχανικών και πιο συγκεκριμένα νωπών μαρουλιών. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να παρουσιάσει τις συνθήκες συντήρησης νωπών λαχανικών και να καταδείξει ποιες από αυτές είναι οι καταλληλότερες για τη συντήρηση νωπών μαρουλιών. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των πειραμάτων που έγιναν για να μελετηθούν: η φυσιολογική συμπεριφορά, η δυνατότητα συντήρησης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δύο διαφορετικών τύπων μαρουλιού που συντηρήθηκαν στους 0, 5, 10 και 20 C. |
el |
heal.advisorName |
Μανωλοπούλου, Ελένη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
197 |
* |