dc.contributor.author |
Καμαρέτσος, Θεόδωρος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:08:55Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:02:45Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17329 |
|
dc.title |
Η επίδραση της λίπανσης στην παραγωγή και ποιότητα της τομάτας θερμοκηπίου |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Καλλιεργητική τεχνική |
el |
heal.keyword |
Λίπανση |
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2006-03-01 |
el |
heal.abstract |
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση και καταγραφή της επίδρασης της λίπανσης στην ποιότητα και παραγωγή τομάτας θερμοκηπίου. Η επιλογή του συγκεκριμένου είδους έγινε διότι ο καρπός της τομάτας αποτελεί είδος ευρείας κατανάλωσης, ενώ παράλληλα η καλλιέργειά της στο θερμοκήπιο έχει μεγάλη οικονομική σημασία. Το ενδιαφέρον του παραγωγού συνίσταται στην ποσότητα και την ποιότητα των προϊόντων που παράγει ως αποτέλεσμα της γεωργικής πράξης. Μια σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την καλλιέργεια και ρυθμίζεται από τον παραγωγό για την αριστοποίηση της παραγωγής είναι τα ανόργανα θρεπτικά στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της ανόργανης διατροφής των φυτών. |
el |
heal.advisorName |
Κώτσιρας, Αναστάσιος |
el |
heal.advisorName |
Λιναρδόπουλος, Χρήστος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
71 |
* |