Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίδραση της λίπανσης στην παραγωγή και ποιότητα της τομάτας θερμοκηπίου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Καμαρέτσος, Θεόδωρος el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:08:55Z
dc.date.available 2015-11-26T03:02:45Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17329
dc.title Η επίδραση της λίπανσης στην παραγωγή και ποιότητα της τομάτας θερμοκηπίου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Τομάτες el
heal.keyword Καλλιεργητική τεχνική el
heal.keyword Λίπανση el
heal.keyword Ποιότητα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2006-03-01 el
heal.abstract Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση και καταγραφή της επίδρασης της λίπανσης στην ποιότητα και παραγωγή τομάτας θερμοκηπίου. Η επιλογή του συγκεκριμένου είδους έγινε διότι ο καρπός της τομάτας αποτελεί είδος ευρείας κατανάλωσης, ενώ παράλληλα η καλλιέργειά της στο θερμοκήπιο έχει μεγάλη οικονομική σημασία. Το ενδιαφέρον του παραγωγού συνίσταται στην ποσότητα και την ποιότητα των προϊόντων που παράγει ως αποτέλεσμα της γεωργικής πράξης. Μια σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την καλλιέργεια και ρυθμίζεται από τον παραγωγό για την αριστοποίηση της παραγωγής είναι τα ανόργανα θρεπτικά στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της ανόργανης διατροφής των φυτών. el
heal.advisorName Κώτσιρας, Αναστάσιος el
heal.advisorName Λιναρδόπουλος, Χρήστος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 71 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές