dc.contributor.author |
Σάλμα, Αναστασία |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:11:40Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:03:51Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17560 |
|
dc.title |
Σύγκριση την ανάπτυξης των ελληνικών αυτοχθόνων ποικιλιών μικρόκαρπης τομάτας Χίου και του υβριδίου Cherelino F1 σε υδροπονική καλλιέργεια |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Ασθένειες |
el |
heal.keyword |
Τεχνική καλλιέργειας |
el |
heal.keyword |
Υδροπονία |
el |
heal.keyword |
Χίος |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-06-01 |
el |
heal.abstract |
Αν και μη διαδεδομένη ακόμα στον ελλαδικό χώρο, η μικρόκαρπη τομάτα γίνεται ολοένα και πιο γνωστή. Μέχρι τώρα η καλλιέργεια της σε συγκεκριμένες περιοχές (για παράδειγμα Σαντορίνη και Χίος) και συνθήκες (λόγου χάρη έδαφος) έχει ευρέως μελετηθεί. Αυτό που θα αναλύσουμε στην παρούσα πειραματική εργασία είναι η καλλιέργειά της, όχι μόνο σε • διαφορετική περιοχή (Καλαμάτα), αλλά και σε διαφορετικές συνθήκες (υδροπονική καλλιέργεια σε περλίτη). Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε συγκριτική αξιολόγηση γηγενών ελληνικών ποικιλιών “Χίου” (Χ1, Χ2) και του υβριδίου ΟίΊθΓΘΐίηο. |
el |
heal.advisorName |
Κώτσιρας, Αναστάσιος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
77 |
* |