dc.contributor.author |
Λόντος, Σταύρος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:11:43Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:03:53Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17568 |
|
dc.title |
Επίδραση του αζώτου στα μορφολογικά χαρακτηριστικά, απόδοση σιταριού και στο περιβάλλον |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Σιτάρι |
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Ποικιλίες |
el |
heal.keyword |
Καλλιεργητική τεχνική |
el |
heal.keyword |
Άζωτο |
el |
heal.keyword |
Λίπανση |
el |
heal.keyword |
Ποιότητα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας γίνεται αναφορά στο πρώτο κεφάλαιο στα ιστορικά και οικονομικά στοιχεία για την καλλιέργεια σιταριού στον κόσμο, στην ευρωπαϊκή ένωση και στην Ελλάδα. |
el |
heal.advisorName |
Πασχαλίδης, Χρήστος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
96 |
* |